HTML

Abetyárúristenit!

Bepöccenős blog közéletről, meg minden másról. Reggeli kávé helyett, és alacsony vérnyomásúaknak felettébb ajánlott! A kockázatok és mellékhatások tekintetében...

Kapcsolat:

Ha van sztorid amelyen felháborodtál, bepöccentél, írd ki magadból! Mondjuk ide:

abetyaruristenit@indamail.hu

Friss topikok

  • Vércse Úr: Bakker, tök ezek a stroyk vannak Magyarországon is!!! (2009.06.17. 21:44) Nemigazország
  • Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Habsburg kérdés megoldva... :D (2009.06.08. 11:43) Plakátnéző
  • saxo: Nekem valamikor az SZDSZ volt a legszimpatikusabb. De ezt azért több ember előtt már nem reklámozn... (2009.06.05. 11:23) Ki a szabad?
  • xiii-blog: Ezek nagyon hülyék. :S (2009.06.02. 23:51) Szánalom.hu
  • yaaman: a drog rossz, értem? Kenderre Magyar! (2009.05.13. 15:07) Drogra magyar!

Linkblog

Nemigazország

2009.06.17. 08:10 :: abetyárúristenit

Elmebeteg társadalom ez, nem hiszem, hogy van még egy ilyen lökött ország. Nemigazország. Ahogy azt Gyurcsány annak a bizonyos miniszterelnök-jelölti vitának alkalmával meg is jósolta Orbánnak. Mint emlékezetes, Ferencünk a tévé nyilvánossága előtt szólította fel Viktorunkat, hogy ne állítson valótlanságokat, mert „Nem igaz állításokkal választást nyerni az Nemigazországhoz vezet”. Azóta megtudtuk, hogy ki nyert „nem igaz” állításokkal választást és láthatjuk az ő Nemigazországát is.

 

Nemigazországot, ahol már valóban nehezen dönti el az ember, hogy sírjon vagy nevessen azon amit maga körül lát. Igazából röhejes ami itt folyik, illetve röhejes lenne, ha egy Bacsó Péter filmben látnánk, mondjuk a Tanú 3-ban, de így megélve inkább siralmas.

Nemigazországban simán előfordulhat, hogy a „rettegő kisebbség” tagjai rendőrt vernek ha arra szottyan kedvük, esetleg kutyát uszítanak rájuk, rosszabb esetben a fegyverüket veszik el. Aztán felháborodnak ha a rendőr meg lefújja őket könnygázzal. Mert egyértelműen nem azért tette a rendőr, mert fegyvert fogott rá, hanem mert rasszista. A tévé meg bemondja, olyan hangsúllyal mintha valami elképesztően extrém büntetési tételről számolna be, hogy akár 5 évet is kaphat a tettéért. Persze csak akkor kap öt évet ha nem kerül elő nagy hirtelenjében valami jog-, faj-, és etnikum védő túrbóliberális faszfej, aki némi politikai tőkét szimatolva vad műhisztibe kezd, hogy bebizonyítsa, valójában a nácifasisztarasszista rendőrök provokálták ki a támadást, ők uszították magukra a kutyákat és a végén erőszakkal nyomták a szerencsétlen áldozatuk kezébe a stukkert, csak azért, hogy a végén lefújhassák. Mert akkor csak három évet kap, amit aztán még jó magaviselettel meg is lehet feleztetni. Mi meg csodálkozunk, hogy ilyen a közbiztonság...

 

Tőlünk Nyugatabbra, (illetve Keletre, Délre és Északra is) nem szarolnak ennyit. Ha valaki rátámad a rendőrre, elveszi a fegyverét és azzal akarja lelőni, akkor azt a többi rendőr úgy lövi fejbe ott frissibe, mint annak a rendje. A turbóliberális faszfejekre meg nagy ívben tesznek. Mer' azt mondják, hogy kurva egyszerű a képlet, nem kell elvenni a rendőr fegyverét, meg nem kell azzal fenyegetőzni és akkor nem lőnek fejbe. Pont.

Nemigazországban meg már akkor sem mer a kényszerítőeszközhöz nyúlni a szerencsétlen járőr, ha már javában ütik. Mert a végén még őt hurcolják meg, hogy nem hagyta agyonverni magát.

 

Érdemes megnézni, hogy mi mindenért osztogatnak még öt évet Nemigazországban. Például tojásdobálásért. Azért is lehet. Kétségtelen, hogy valakire tojást dobni az legalább olyan súlyú cselekmény, és legalább akkora veszélyt jelent a társadalomra, mint az ha valakik csoportosan, lőfegyverrel támadnak rendőrökre. Persze nyilvánvaló, hogy ha nem Demszky Gábor főatyaúristen urat dobták volna meg tojással, hanem mondjuk Vona Gábort, akkor Nemigazországban sem jutott volna eszébe senkinek az a baromság, hogy a tojásdobálásért is lehessen már öt évet kapni. De öt évvel fenyegeti a törvény azt is aki szerzői jogot sért. Mert az is nyilvánvaló, hogy lopott windózzal gépezni meg FIFA 2008-at netről letölteni, az szintén vetekszik a fegyverrel rendőrre támadással.

Nemigazországban.

 

1 komment

Címkék: politika szdsz radikális nemigazország

A bejegyzés trackback címe:

https://abetyaruristenit.blog.hu/api/trackback/id/tr641189687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vércse Úr 2009.06.17. 21:44:27

Bakker, tök ezek a stroyk vannak Magyarországon is!!!
süti beállítások módosítása