HTML

Abetyárúristenit!

Bepöccenős blog közéletről, meg minden másról. Reggeli kávé helyett, és alacsony vérnyomásúaknak felettébb ajánlott! A kockázatok és mellékhatások tekintetében...

Kapcsolat:

Ha van sztorid amelyen felháborodtál, bepöccentél, írd ki magadból! Mondjuk ide:

abetyaruristenit@indamail.hu

Friss topikok

  • Vércse Úr: Bakker, tök ezek a stroyk vannak Magyarországon is!!! (2009.06.17. 21:44) Nemigazország
  • Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Habsburg kérdés megoldva... :D (2009.06.08. 11:43) Plakátnéző
  • saxo: Nekem valamikor az SZDSZ volt a legszimpatikusabb. De ezt azért több ember előtt már nem reklámozn... (2009.06.05. 11:23) Ki a szabad?
  • xiii-blog: Ezek nagyon hülyék. :S (2009.06.02. 23:51) Szánalom.hu
  • yaaman: a drog rossz, értem? Kenderre Magyar! (2009.05.13. 15:07) Drogra magyar!

Linkblog

Orbánnak is tessék most már európanizálódni!

2009.06.03. 21:54 :: abetyárúristenit

Orbán beszólt. Egy olyant, hogy egyből lett hejehuja Szlovákiában. Aztat találta mondani ez a mi Viktorunk, hogy az EP választásokon az is eldől majd, hogy a Kárpát medencéből mennyi magyar nemzetiségű képviselő jut Brüsszelbe. Ez meg ugye annyira antidemokratikus és nagyonnácifasiszta , hogy az már elképesztő és persze igényel egy gyors parlamenti összeröffenést is odaát. Nyilván nem arról van szó, hogy így az EP választások küszöbén, a megcsappant népszerűséget helyreállítandó, a Szlopa úr vezette szlovák fasiszta párt újra megpróbálja kijátszani a szokásos „magyar kártyát”. Na nem azt a magyar kártyát, amivel mondjuk snapszerozni szokás, hanem azt amiben a magyar az alapjában véve egy gané nép, amely éjt nappallá téve azon mesterkedik, hogy lerohanja Szlovákiát, földjeiket elvegye, a nőket meggyalázza, gyermekeiket elrabolja, a férfiakat meg fejük felett pörgetve hajigálja szanaszét. Mármint Szlopa úr szerint. És természetesen mindezt az éjszaka leple alatt, mert persze a magyar az gerinctelen is, nem merne fényes nappal, szemtől-szembe menni Szlopa úr hős követői ellen. Mer' hát a magyar az már csak ilyen, Szlopa úr azt is biztosra tudja, hogy ezek a bitangok rendszeresen járják a környező országokat fosztogatási célzattal, persze csak az éjszakának leple alatt. Mert hát nem minden nép olyan szerencsés, mint a szlovák, hogy ott strázsál Szlopa úr az ő követőivel, hogy megvédje őket.

Szóval jegyezzük meg, a fenti, „Szlopás” viselkedés és az ilyen elméletek terjesztése a szomszéd népekről, kifejezetten európáner, na de olyant mondani, hogy a Kárpát medencéből mennyi magyar lesz ott Brüsszelben, na az már nem az. Az már nácifasiszta!

Először is jegyezzük már meg, hogy olyan nincs is, hogy Kárpát medence! Mármint Szlopa úrék szerint. Egyébként természetesen ez egy valós földrajzi fogalom. De hát úgy látszik egy dologban mindenképp megegyeznek a fasiszták, bárhol tűnjenek is fel a világon. Nevezetesen abban, hogy ami nekik nem tetszik, arról kijelentik, hogy az nincs és kész! Aztán úgy is kezelik a dolgot, hogy az márpedig nem létezik, sőt azt is elvárják, hogy mindenki más is nemlétezőként kezelje. Másrészt azt is tudjuk már Szlopa úrtól, hogy Szlovákiában nincsenek is magyarok, csak magyarul beszélő szlovákok. Na jó, azt azért nem árt tudni Szlopa úrról, hogy neki mindig is igen komoly problémái voltak az alkohollal, tehát tessék így kezelni a kijelentéseit.

Szóval feddjük meg azért gyorsan ezt az Orbán gyereket, hogy ne nyilatkozzon már ilyen brutálisan fasiszta dolgokat, amelyek nagyban veszélyeztetik Európa biztonságát, de talán még a Világbékét is. Tanulja meg végre az európai normákat, mondjuk a jószomszédtól. Nézzük milyen „európáner” megnyilvánulásai vannak Szlopa úrnak, amikkel nyilván a jószomszédi viszonyt szeretné építeni, európai módon. A teljesség igénye nélkül...

Volt ugye olyan, hogy Szlopa úr kijelentette, fog ő még tankkal furikázni Budapest utcáin. Tartok tőle, hogy nem egy egyszerű városnézésre gondolt, már csak azért is mert olyant is mondott, hogy szerinte a szlovák hadseregnek készülnie kellene egy Magyarország elleni invázióra. Persze csak a jószomszédi viszony keretein belül. Malina Hedviget meg a magyar titkosszolgálat emberei verték félholtra, mint ahogy Dunaszerdahelyen sem futballszurkolókra támadtak a szlovák kommandósok, hanem a magyar titkosszolgálat futballszurkolóknak álcázott ügynökeire. Nyilván ezekre a titkosszolgálati akciókra a nyíltan neonáci nézeteket valló Gyurcsány Ferenc vagy esetleg a fanatikus újfasiszta hírében álló Szilvásy György adhatott parancsot. Legalábbis Szlopa úr elborult elméje szerint. No de a kedvencem, amit emberi számítás szerint már nem nagyon lehet alulmúlni, az az volt, amikor az európáner jószomszéd Szlopa úr azt ecsetelgette, hogy szerbiai útjai alkalmával kénytelen Ukrajna felé kerülni, mert biztos forrásból tudja, hogy a magyar légierő az ő gépének lelövésére készül.

És ez tényleg csak a jéghegy csúcsa. Nekem van egy olyan érzésem, hogy ha nálunk is minden bóvli kijelentésüket felfújva összehívták volna a Parlamentet megtárgyalni a szlovákok „sértését”, akkor az elmúlt tíz évben folyamatosan róluk tárgyaltak volna a honatyáik...

No de akkor szóljunk rá erre az Orbánra, hogy ne nyilatkozzon már ilyen szélsőségeseket, mert ez nem európáner, vegyen példát mondjuk a szlovák kormány tagjairól. Gondolom szerintük a saját viselkedésük tökéletesen európai. És akkor nyilatkozzon mondjuk olyanokat, hogy ellenállhatatlan vágyat érez egy tankos pozsonyi kirándulásra. Mer' az európáner...

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: politika fidesz szlovákia nbh slota lejáratás

A bejegyzés trackback címe:

https://abetyaruristenit.blog.hu/api/trackback/id/tr261162277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása